Contact
 

Contactgegevens


Telefoon en e-mail zijn alleen te gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Bezoekadres

Heenweg 20

2691 LD ‘s-Gravenzande


Telefoon (alleen zakelijk)

0648473570

0174-418051


E-mail (alleen zakelijk)

KvGeest@kabelfoon.nl


                   

             

 
 

De wandhanger is relatief nieuw in Europa. Voor veel consumenten is het daarom een ware ‘must-have’. Maatschap N. van Geest heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Naast het bezitten van een noviteit zal de klant lang plezier aan deze wandversierder beleven, en vast en zeker terug keren.

 

Innovatief kwaliteitsproduct

Vertrouwd

Al sinds 1978 zet Mts. N. van Geest een familietraditie van sierteelt voort, waarbij het opbouwen van duurzame zakenrelaties en het leveren van kwaliteit altijd belangrijke rollen hebben gespeeld. In 1995 werd er  voor het eerst in Nederland geëxperimenteerd met telen van wandhangers op het bedrijf. De ervaring van al meer dan 15 jaar maakt Mts. N. van Geest de kweker met de meeste kennis van en ervaring met de gecompliceerde teelt.

Oog voor vernieuwing

De consument is tegenwoordig snel uitgekeken op nieuwe trends. Daarom blijft Mts. N. van Geest altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en in beweging door het testen en ontwikkelen van nieuwe producten. Elk jaar zullen er daarom nieuwe soorten en kleuren aan het rijke assortiment worden toegevoegd.

Voor particulieren

Wandhangers zijn verkrijgbaar in diverse tuincentra door heel Nederland. Wij verkopen ook vanaf de kwekerij aan particulieren. Hier vindt u meer informatie.

Voor vragen, aanbiedingen en introducties: