Nieuw
 

Aardbeien!

Komend voorjaar zijn wandhangers niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de mond. De wandhangers gevuld met aarbeienplanten zullen de hele zomer door overheerlijke vruchten produceren.

Trendy begonia variëteiten

Knolbegonia’s saai? Mooi niet! Recente introducties brachten niet alleen verrassende nieuwe kleuren in het assortiment, maar deze variëteiten bezitten ook een ongekende tuinperformance. Onze knolbegionia’s blijven de hele zomer door bloeien en kunnen goed tegen een stootje van het Hollandse weer. 

Nieuwe fuchsia’s

Ook bij de fuchsia’s is er een frisse wind door ons assortiment gegaan. Deze nieuwe variëteiten laten zelf hun uitgebloeide bloemen vallen, dus u hoeft ze zelf niet meer te plukken. Dit betekent ook dat ze nog langer doorbloeien en u er nog langer plezier aan heeft!

Kleurrijke winter

Met de rode besjes van gaultheria en bonte klimop heeft u de hele winter iets kleurrijks buiten. Krijg jij al zin in kerst?

Hang de herfst aan de muur!

De grote favoriet voor het najaar is er nu ook in de wandhanger. Chrysanten in verschillende herfstkleuren maken van het najaar een feestje.

Een bonte verzameling

Ga lekker los met kleur! Het mag weer. Dit voorjaar hebben we naast wandhangers met één kleur violen ook wandhangers met een bont gezelschap van kleuren.